Pilles opskrift på et nemt og velsmagende kalkunbryst faldt på en virkelig tør plet. Dejligt nemt, enkelt og virkelig velsmagende....mums!
Brystet blev serveret m. løse ris, lidt Knorr-sauce (shhhhh!) og en skøn blomkålscoucous - også en opskrift jeg på et tidspunkt har fundet hos en blogger på nettet - men jeg må indrømme, at jeg ikke længere husker hvor.
Opskriften kommer her:
| ½ blomkål ½ avocado 2 forårsløg 2 spsk. olivenolie 2 spsk. citronsaft 1 bundt hakket, frisk basilikum 10 cherrytomater Salt, peber |
Hak basilikummen fint.Rør en dressing af olivenolie, citronsaft, basilikum, salt og peber.Riv blomkålet på den grove side af rivejernet eller kør det til "krummer" i en foodprocessor.Skræl avocadoen og skær den i små tern.Rens forårsløget og hak det helt fint.Bland avocado, blomkål, cherrytomater og forårsløg med dressingen og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar